Monday, May 23, 2016

Green Pleated

E cila veshje mund ti vinte me pak per shtat flokeve te mi te rinj sesa nje fund me pala korente.
E kemi pare pafund ne sfilata e streetstyle sa mendoj se shumica prej nesh mendon se e ka ate fund ne dollap.Kombinimi i jeshiles me blune duket te mos dale asnjehere nga moda derisa e gjejme natyrshem bashke dhe te aksesore si kjo ore e Cavallit.
Nje outfit sa i thjeshte per orarin zyrtar te punes aq dhe trendy e chic per nje "mama moderne"


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews