Friday, May 20, 2016

Khaki

Ti nuk mund te quhesh kurre fashioniste nese nuk arrin te "rock"-esh nje look Khaki.
E kur me mire se me floke te shkurtra mund te shkosh me zgjedhjen e ngjyres ushtarake.
Dhe Khaki le te jete nga koka te kembet madje dhe aksesoret te jene nuanca te ushtarakes pse jo.nljNo comments:

Post a Comment

Total Pageviews