Monday, May 16, 2016

Whats NEXT

Eshte hapur konkursi Whats NEXT?!
Perfundimisht kur thone te merr koka ere e kane pak a shume per keto iniciativa qe nuk je e pergjegjshme qe eshte koka jote ajo qe po shikon ne pasqyre.
Pasi lookut me floke te gjate as vete nuk di ti gjej nje emer modelit te rradhes i cili ishte sa aksidental aq dhe i menduar.
Aksidental pasi tek parukieri ai pret e pret sa nuk e di as vete,i menduar sepse kish perfunduar epoka e extensions.
Tani me nje ngjyre pis te zeze  e floke serish te shkurtra ndihem nje njeri tjeter...e kur thone ji vetvetja pastaj ...


3 comments:

Total Pageviews