Monday, May 19, 2014

Girl Next Door

Ne te gjitha e dime qe pamja e vajzes se portes ngjitur eshte gjithnje fitimtare.
Ashtu e edukuar e urte e turpshme pritet te nxise gjithe fantazite qe jo gjithnje perkojne me identitetin e saj.
Shume shpesh eshte vertetuar qe veshja josh me shume se zhveshja :) ndaj nje arme shume e forte ne nje prezantim eshte pamja dinjitoze e serioze e vajzes se mire.Duke lene shteg qe diku dikur do kthehet ne vajze te keqe,ju e dini ku e kam fjalen.
Ndaj here pas here zgjidhni lookun e thjeshte e te permbajtur te vajzes se mire me fundin nen gju e trikon standarte me jake te mbyllur me kapjen bisht kali qe ne rastin tim eshte bisht miu :) gjithsesi :)
Ngjyrat miqesore te buta bezhe dhe e ftohta e zeze bejne nje kombinim sa standart te parrezikshem aq dhe tundues me nje take te plote e syze te erreta.
Jave te mbare mikesha
1 comment:

  1. e paske gdhire te dera e blogut moj cupe! ;)

    ReplyDelete

Total Pageviews