Thursday, May 15, 2014

Leather Details

Ne keto dite me shi qe na u soll mbrapsht gjithe garderoba patem dhe njehere shans ti riktheheshin ngjyrave te erreta dhe trikove te leshit.
Por meqenese jemi shume te zemeruar me motin duket se notat e ftohta te lekures bejne pune per ti shprehur gjithe ndjenjat tona.
Trikot palltot me menget e lekures na kane shoqeruar gjate gjithe dimrit si zgjatime shume interesante te cilat sjellin nje natyre rock ne cilendo veshje,si dhe fundet e lekures apo pjeserish me lekure duket se i japin mundesi kujtdo te vije me eger ne menyre me rebele edhe ne oret e para te dites.
Pergatituni gjithashtu ti shtoni koleksionit tuaj te syzeve versionin e rrumbullaket pasi duket se do jete dhe forma me IN e kesaj vere une zgjodha version pak Large te Celine i cili mendoj se rri mire me shume stile nga sport rock ne clasic.Madje mendoj se jane aq te bukura se nuk i hoqa as poshte cadres.
Kane dhe nje avantazh perfekt qe shkon me cdo outfit ,s;ke nevoje te grimohesh po fare :)
                                                 


3 comments:

Total Pageviews