Tuesday, November 4, 2014

KISS KISS

A e keni degjuar qe puthjet bejne mire,dhe qe jane dhe me te shtrenjta e me te shenjta se ca gjera te tjera qe mund te mendoni.
E pra mos i kurseni ato ,por ne drejtimin e duhur.
E nese nje njolle buzekuqi do sillte katastrofen ne jeten e dikujt,bluza e sotme vjen me qindra puthje per te sjelle pak gezim ne diten time.
Buzekuqi vjen akoma me i kuq ne fytyren time me nje fund pencil te zi dhe kepuce-sandale bezhe me te kuqe duket se koha na lejon dhe pak dite qe te kemi nje veshje sa official aq dhe te kendshme e argetuese.























1 comment:

Total Pageviews