Thursday, November 13, 2014

Yellow Jumper

Pikat e para te shiut vetem te shtojne deshiren te pershendetesh ashtu sic te ka hije me ngjyrat e ndezura. Por ka nje ngjyre qe dhe pse e ndezur mendoj se do qendroje kete dimer ne garderobe dhe ajo eshte e verdha.
Kjo eshte periudha me e mire per te veshur trikot pa pallto e xhupa te trashe persiper ti shijojme ashtu te paprekura ne veshje dite te zakonshme.
Une trikon time te verdhe sot e solla me royal blu por ne fakt preteksti ishte i mire qe me kete rast te perdorja edhe kepucet mustarde qe kishin nje vit qe prisnin rradhen.
Nje outfit shume i thjeshte i cili mjaftohet ne nje kombinim ngjyrash te ndezura. Por qe te mjafton te ndihesh mire me veten.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews