Saturday, November 8, 2014

Mustard Midi Dress

Fustan Asos pa menge (dhe pa jake :) jaka eshte e kemishes poshte :)
Masa UK 12
Cmimi 3.500ALL

Mund ta shikoni edhe ketuNo comments:

Post a Comment

Total Pageviews