Monday, November 10, 2014

Unicorn Sweater

Nese do ish per mua ne fundjave do vishja vetem grey sweaters dhe plimsolls.Jane aq komode dhe njekohesisht ne mode sa te mjafton nje midi skirt apo skinny pants dhe je super ok.
Tani ju vete e kuptoni cilin version kam zgjedhur une :)
No make-up in the weekend :)

3 comments:

Total Pageviews