Saturday, September 8, 2012

Bol - Brac Island

Pak me vonese po gjithsesi akoma ne Kroaci

Nese vendosni te vizitoni Splitin mos e humbisni rastin te merrni Anijen e me pas Taxi dhe te shkoni ne Brac Island ne Bol.Ky plazhi quhet Zlatni Rat dhe eshte nje mrekulli qe duhet vizituar,nese mbipopullimi nuk eshte problem per ju.

Kalofshi bukur se ende po qajme pushimet qe mbaruan :)

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews