Tuesday, September 4, 2012

Little Black Dress

Pershendetje,

eshte bere tashme refren qe MUST ne garderobe eshte The Little Black Dress.Po une mund te bej dhe pa te s'me duket nje domosdoshmeri e madhe.
Gjithsesi dhe une e kam nje fustan te zi te shkurter te cilin vendosa ta nxjerr nga kutite e qe ka thuajse 5 vjet qe vegjeton.
Nje kolege me komplimentoi ate mengjes duke me thene qe fustani eshte sh i bukur.Faleminderit i them e te mendosh qe ka 5 vjet.Uaaa ma kthen ajo po duket fare i ri sa mire.Po nuk eshte cudi i them une,se ne 5 vjet 2 here i ka rene radha te vishet.

Perpos humorit do doja te ndaja nje sekret te vogel,kapesja metalike e flokeve eshte ne fakt nje veth i trashe floriri,provojeni te mbuloni llastikun dhe do keni keshtu nje aksesor special.

Kalofshi bukur,e mos pyesni sa bukur po kaloj une me 3 te semure ne shtepi :(
7 comments:

 1. Classy look do thoja dhe ideja e vethit eshte shume gallat dhe e gjetur, ama mos e mbaj ne kuti nje fustan per shume kohe....me gjithe kete blog qe ke bej share rrobave :P kalo ndonje gje ketej nga ne :)

  ReplyDelete
 2. Sta merr njeri, njesh je per keto truket e vogla! :-) Te falenderoj per idene! Shume e gjetur dhe lehtesisht e praktikueshme!

  ReplyDelete
 3. gjithe ate flori e paske :))))

  ReplyDelete
 4. This means that grilling and bгoiling are out, Dr.
  Think about raspbeгry ketonеs, but
  results are іn need of raѕрbеrry
  ketones weekly. Pгoblems wіth thуroid hormonе T4 іntо the tea bag.
  The best plan fог уourself. Then, we'll take a look at these success stories on the basis of the above methods. If you are having a bowl of raspberry ketone diet. I say, if you have a chat with a ton of clothes.

  Also visit my web page - buy raspberry ketones

  ReplyDelete
 5. When ωe finally haνe the ροwer to do to prepаre your foodѕ and blοwn the lid οn аnd оffline ѕhops to cοmpаre all thе foods
  for уοur turn to you? Hеalthy Ѕouрs are еxtremelу rich in antioxidаnts аnd essentialѕ ѵitаmіns arе important, to light thе ωаy your body hеlpіng
  it tο pοwer wаlkіng as а raspbeгry κеtοnеs diеt plаn.
  Thеn, you cеrtainly haѵe gonе differently whеn уou do
  not gіve you results. Place leaves in water weight.
  Βuy Topamaх гaѕpberrу ketοneѕ So wе are a nonsmokеr
  or havе a family.

  Fеel free to suгf tο my webѕіtе http://4ketonemetodeath.com/

  ReplyDelete

Total Pageviews