Wednesday, June 12, 2013

Mama Knows Best

Ne serine e zgjedhjeve Vintage prerja e fustanit te meposhtem materiali dhe dizenjo jane pikerisht cdo gje qe kisha enderruar per nje fustan me look te viteve 40

Dhe jane pikerisht ato VATAT qe e bejne kete fustan Very Old Fashion  me xhepa anash dhe gjatesi poshte gjurit,por dhe me prerjen si xhakete me kopsa deri ne mes eshte pikerisht Fustan qe e kane mbajtur thuajse te gjitha mamate tona.

Dhe nuk thone kot qe Mamate Dine me te Miren ndaj te risjellesh nje fustan te tille eshte vertet emocion i madh.

Zgjodha ta vesh me Sandale me Platforme dhe Ortopedike pikerisht sepse mendoj se i qendrojne mire  ketij stili por dhe  i japin nje fryme me te kohes ,dont panic platform is still IN nese do jete me take te trashe.

Edhe krehja s'mund te ishte vecse nje Grease Ponytail i frymezuar nga vitet '50 me ekzaktesisht eshte ai bishti i kalit lart me onden ne fund dhe per ta mbyllur In belezza si thone italianet nje Buzeqeshje te madhe dhe looku eshte i kompletuar :)

A nuk ju duket dhe ju per nje moment qe KOHA ka ndalur ?...

3 comments:

Total Pageviews