Tuesday, December 22, 2015

Instagram Interview

Intervista per Instagram u realizua gjate Lunch Brake-ut te nje Workshopi te rendesishem pune ndaj dhe look-u im duhet te ishte i pershtatshem per te dy ngjarjet.Ngjyrat jane domosdoshmeri per nje fashion blogger  por jo per nje bankiere,por syzet jane domosdoshmeri per nje bankiere por jo per nje fashionbloger.Derisa le te themi del nje bankiere blogere dhe i mikson te dyja me permbajtje dhe elegance. Nje krehje e pakrehur nje pallto me design lulesh nje shall pelice dhe syze optike pa skelet duken nje formule fituese per te dyja rolet,
Kjo persa i perket pamjes ndersa persa i perket permbajtjes ju ftoj te ndiqni intervisten ne Thurje ne Digitalb diku tek minuta e 35 😁
Thurje2 comments:

Total Pageviews