Saturday, December 5, 2015

With Innocence On


Veshur me Pafajesi eshte nje projekt i mrekullueshem qe i vjen ne ndihme femijeve qe nuk degjojne e flasin. Genti Minga dhe Mirela Nurce ne bashkepunim me keta femije kane sjelle nje koleksion ne kohe rekord i cili ka ne qender vizatimet e tyre te sjella ne veshje fantastike nga stilistja e mirenjohur me fame nderkombetare Mirela Nurce.
Personazhet e njohur qe ju bashkuan kesaj nisme ishin te te gjitha profesioneve e fushave te artit ndaj ti shikoje te sfilonin per kete kauze te mire ishte nje emocion i vecante.
Perdore me artistet e vertete femijet e talentuar sfiluan me rradhe rreth 30 personazhe te cilet pervec emocioneve ne sfilate i dhuruan mjaft dashuri dhe vemendje dhe ne prapaskene ketyre femijeve.
Per te gjithe ata qe duan te kontribojne ne kete nisme veshjet e sfilates do jene te gjitha ne shitje dhe nje pjese e te ardhurave do shkojne ne ndihme te ketyre femijeve. Ndaj per cdo informacion shtese mund te drejtoheni te faqja ne instagram @veshurmepafajesi

Photography is Courtesy of Erjon BrajaPhotography is courtesy of Andi Allko
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews