Wednesday, December 9, 2015

Makeup Forever Albania

Makeup Forever tashme ka dyqanin e tij edhe ne Tirane ne hyrje te bllokut. Per te gjithe te apasionuarat pas makeupit kjo marke garanton cilesi dhe mbi te gjitha ne dyqan gjeni dhe nje makeup arstist qe eshte vertet artiste si Linda Guri. Inagurimi i dyqanit kishte si dress code Total Black dhe gjithe arredimi i ambjentit ishte i erret ne menyre qe paletat dhe produktet e makeupit beheshin akoma me te deshirueshme.
Per nje veshje total black tashme jo masculine zgjedhja ime ishte golfi me menge trecerekshe shume femeror dhe shume Audrey style.
E kur themi Audrey takat ti harrojme. Nje krehje natyrale makup natyral gjithashtu per nje look sa te lehte aq dhe festiv.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews