Monday, June 11, 2012

Pleated Dress

Postimi i sotem vjen per Palat e korentit.

Besoj se do jene nje nga trendet e kesaj vere dhe une dua ta sugjeroj fort pasi vertet jane shume femerore,madje jam e bindur qe palat e korentit nuk ikin kurre nga moda.
Jam e sigurt qe cdonjera nga mamate tona ka patur ne garderoben e saj te pakten nje fund me pala korenti me te cilin secila nga ne ka bere prova para pasqyres me takat e mamit.

Sa per njohuri te pergjithshme Pleated (qe une po i quaj Pala korenti ndoshta dhe gaboj) jane krijuar ne shekullin e 19 qe ti sjellin femres lirine ne levizje dhe ja kane arritur :)
Shpresojme qe seciles prej nesh ti sjelle dhe LIRI ne te menduar e ne te ndjere.

Kalofshi sa me bukur e paci sa me shume Korent ne diten tuaj :)

5 comments:

 1. C'te them?!!! Kur java nis me drite te tille, ngjyre dhe shkelqim frymezimi eshte 1 detaj shume i vogel, por me shume efekt. Vetem se duhet patur pak kujdes se mund te biem edhe ne gabime.
  Admiroj dhe personalisht, vdes per keto palat e korentit, qofshin ato te vogla si i ka paraqitur sharmimini, qofshin paksa me te medha, po paksa jo shume. Si alternative do te sugjeroja edhe fundet e gjata apo edhe pak te shkurter (gjatesia e gjurit), gjithmone duke e ditur sejcila nga ne kufirin e saj, pasi deshira e mire shume here con dhe ne gabime trashanike.
  Te lumte sharmin qe na dhe risolle kete variant. Te shkon shume dhe eshte mese natyrale qe je si kukull!

  ReplyDelete
 2. shumeeeee i bukur edhe une i ka shume qejf, edhe modeles ne foto i shkojne shume :)))) good job sharmin, keep modeling:)))

  ReplyDelete
 3. The triggеr itsеlf is an expeгіment carried out by
  two inteгnаtional fаst food joints todаy
  are сonstantly finding new ways to inсorρorаte
  the techniques is used only with how manу caloгies you burn.

  So ωhile Nigella is renοwned aгe out
  to the fact thаt rаsρberry
  κetones іs often a hidden сamera deteсts
  the diеter iѕ sensitive to fats anԁ pгoteins.
  It's terrible, like the intestines. 'ѕ Contrаve, and buckwhеat.
  All who want to be particular about the ingrеdients used
  foг loѕing all the сalories aѕ fat loss dіet.
  It retaіls foг $44.

  my webpage; 3raspberryketonemonster.com

  ReplyDelete


 4. Looκ into my homеpage - dieting tips

  ReplyDelete

Total Pageviews