Monday, November 7, 2016

Blushing Blush


Nuk ka asnje ngjyre me feminile dhe feminore sesa roza,pikerisht si roza e faqeve kur skuqesh e cila eshte e ndrojtur dhe ftuese njekohesisht.
Kush mund ti rezistonte nje veshje roze nga koka te kembet,me fushaten Pink te Lindex duket se gjerat behen me te lehta ,por mua me duhej e njejta roze po po nga koka te kembet dhe pallto dhe pantallona dhe kepuce everything. Te vetmit aksesore qe thyeje kombinimin jane syzet dhe canta te cilat vijne ne elegance te plote me pafajesine e rozes se hapur.
Une personalisht u ndjeva shume chic ne kete outfit dhe  me besoni qe shume sy kurioze me ndoqen dhe duke kthyer koken ndaj ju ftoj dhe ju te visheni here pas here me te njejten ngjyre nga koka te kembet. Eshte argetuese!
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews