Sunday, November 20, 2016

Meet the 4 Bloggers @Nenette

Nenette kesaj rradhe e solli prezantimin e koleksionit Vjeshte Dimer 2017 ndryshe!
Meet the 4 Bloggers ishte event i cili mundesoi takimin me 4 blogere Irena Kita Marigona Nila dhe Stela Plaka per te patur nje kujtim special si dhe keshilla e biseda te ngrohta mes mikeshash.
Te gjithe ishin te ftuar dhe ketu vlen nje falenderim i vecante per te ato qe u prezantuan te parat disi me ndroje per te thyer keshtu akullin e per te nisur keshtu nje tradite shume te bukur.
Faleminderit Nenette per kete mundesi dhe per mbasdite aq te kendshme per te cilen jam e lumtur qe sakrifikova te paraqitem dhe me doren e fashuar.
Pasioni mbi te gjitha.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews