Friday, November 18, 2016

Maxi Metallic Skirt

Kete sezon fundi metalik eshte nje domosdoshmeri,e nese vjen me triko leshi casual me besoni nuk e humb aspak sharmin dhe elegancen nga paraditja ne darke.
Kombinimi i rradhes vjen nga Nenette me cante nga Tosca Blu dhe makeup te realizuar i gjithi me podukte organike Purobio Cosmetics.
Nje set i realizuar rastesisht dhe per te cilin i jam shume mirenjohese fotografit Soni K Elson

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews