Wednesday, November 16, 2016

October Fest 2016

Kete vit  pata nderin dhe kenaqesine te moderoj  festen me popullore bavareze,October Fest 2016.Festa u zhvillua dy nete rresht te premten dhe te shtunen ne resortin Stella nen shoqerine e bandes Gaudiblosen. Nuk munguan lojrat me te ftuarit ndarja e cmimeve,numrat speciale si dhe salcicet e birrat.
Sfida e rradhes ishte ardhja ne teme me ane te veshjes ne me pak se 12 ore per te sjelle nje version dirndl nevojitej ndihma e stilistes Stela Sallaku.Kombinimi i 3 "yjeve" garantonte sukses gjykojeni vete.
Photography is courtesy of Armand Habazaj.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews