Tuesday, November 15, 2016

Green Knit Suit

Jeshilja e ullirit eshte mbaresi dhe une jam e kenaqur tju njoftoj qe operacioni shkoi me sukses.
Pasioni mbi te gjitha ju shkruaj me doren e majte.
Photography is courtesy of Lorest Sollaku.No comments:

Post a Comment

Total Pageviews