Thursday, November 10, 2016

Cozy Sweater

Me ne fund moti i ftohte na fton te vishemi trashe ngrohte por dhe me stil.
Artikulli me IN i ketij dimri padyshim do jene golfet e medha dhe te gjera me menge super te gjata. Une e gjeta versionin ideal ne Lindex ne ngjyren qe deshiroja dhe e kombinova me pantallona te zeza e cizme me take trapez lustrafin. Nje golf leshi i trashe e i ngrohte qe vlen cdo qindarke te shpenzuar.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews