Wednesday, October 23, 2013

When Doves Cry


Nese do ishte per mua do vishesha bardhe e zi gjithe kohen me besoni per kete.Edhe pse duam ti provojme te gjitha ne fund thelbi mbetet ai, fillimi dhe fundi.
Veshja e sotme kombinon materiale te ndryshme qe jo domosdoshmerisht rrine bashke por qe me ate nuhatjen time mendoj se ne kete rruge do jete risia e stilit tashme jo vetem ne prerje por dhe ne miksim tekstilesh.

Coatigan, termi per Pallton-Triko vjen me nje perpunim leshi me reliev,kemisha krem nga e cila mori titullin dhe posti pervec prerjes shume engjellore ka dhe nje jake trekendore qe mbetet must per kete dimer.
Strece me printe lulesh te kadifenjta dhe Loafers me kunja.

Une e provova dhe me erdhi ... When Doves Cry-Prince 


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews