Saturday, May 18, 2013

Giveaway only for Buyers

Ne shenje mirenjohje per mbeshtetjen tuaj karshi projektit tim Shop My Closet mendova te realizoj nje Giveaway modeste vetem per Blereset ato te sukseshmet :)
Per te qene Fair me ato qe kane harxhuar para per SharminStyle mendova ti shkruaj qarte rregullat per pjesemarrjen :)
Shorti do hidhet te dielen e ardhshme me date 26 Maj
Deri atehere Pjesemarreset duhet te permbushin vetem nje kusht:
Ato duhet te kene bere qofte nje blerje ne Shop My Closet dhe ajo te kete qene E suksesshme dmth te  kene cuar blerjen deri ne fund dmth deri tek pagesa dhe nuk ka kthyer mbrapsht mallin (edhe pse ky skenar ende nuk ka ndodhur :)

Personat qe kane bere vetem rezervimin nuk konsiderohen Blerese te suksesshme :) por deri te dielen e ardhshme mendoj se ka kohe per te mbyllur nje cikel te plote :)
Ne te mire te projektit kerkohet qe ato qe nuk kane bere ende Follow Blogun apo Join this Site ta bejne pasi eshte menyra e vetme te njoftohen ne kohe per cdo postim te ri(por ky nuk eshte kusht per pjesemarrjen )
Like faqes ne Facebook ketu edhe ky nuk eshte kusht por eshte menyra jone e komunikumit me efikase deri tani pervec  blogut.

Si dhe nje mesazh ne inbox te Faqes per Reminder qe dhe TI je pjesemarrese (edhe pa mesazh do merrni pjese gjithsesi do jua dija per nder nese harroj padashje ndonjeren)

Dhe si perfundim JU FALENDEROJ dhe njehere te gjithave.

Per te gjitha ato qe nuk do marrin pjese ne kete Giveaway i them qe te mos merziten pasi do kete Giveaway te tjere shume shpejt.

Kepucet jane 39 Te reja :) Asos :)

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews