Tuesday, September 17, 2013

Cami Dress

E di qe do me urreni nese sapo jeni kthyer ne shtepi dhe ju ka zene shiu i meparshem.
Nese ju ngushellon fakti po ju them qe me zuri dhe mua :)
Nderkohe s'mund te mos ndaja me ju Fustanin kemishe nate qe beri xhiron e veres ne gjithe blogjet e botes nuk mund te mund te mos ndalonte dhe ne Sharminstyle...

Photography is Courtesy of Soela Zani (qe e falenderoj pafund)

2 comments:

Total Pageviews