Thursday, July 25, 2013

Eye of a Tiger


Remember me?

Po prape une jam dhe sic kuptohet jane shkrepur parandryshimit te madh :)
Nuk e di nese dhe ju jeni pozitiv me trendin e printeve te kafsheve por une mendoj se dhe ky duhet perdorur me karar sa me thjeshte pasi dhe vete  kafshet nuk ka nevoje per asgje te sofistikuar.
Une mendoj se strecet jane nje zgjedhje aspak e mundimshme :)

3 comments:

  1. Tani ne e ndajm kohen "Para dhe pas prerjes se flokeve"....:P Nuk e eura re ne fillim faktin qe ishe me flok te gjata. Mendoj se dhe veshja jote ka ndryshuar shume ne kaq pak kohe, sikur je bere me rock, me trasgresive....ndoshta e imponojne floket e shkurtera. Gjithsesi ketu je shume kendshme per nja pasdite pas nja dite te gjate pune...:)

    ReplyDelete
  2. Estelen e re e adhurojme kete Pas PF (prerjes se flokeve) na magjep na jep energji,por ke pare ti qe dhe per kete periudhen Para PF,na paska marre malli! :) XOXO

    ReplyDelete
  3. Estelen e re e adhurojme kete Pas PF (prerjes se flokeve) na magjep na jep energji,por ke pare ti qe dhe per kete periudhen Para PF,na paska marre malli! :) XOXO

    ReplyDelete

Total Pageviews