Wednesday, July 31, 2013

Mixing Patterns

Mendoj se Trendi me i veshtire dhe me pak i konsumuar ne Shqiperi mbetet ai i te kombinuarit te printeve te ndryshe sidomos kur keto te fundit jane motive.
Kur motive te ndryshme jane te vendosura te gatshme me njera tjetren ty te mbetet vec te mrekullohesh,  ama ndodh qe ndonjehere ky miksim te te kthehet dhe ne sfide.
Nese do isha stiliste do merrja dhe une disa lapsa me ngjyra e do kombinoja ngjyra dhe motive te ndryshme duke rrezikuar dhe mendoj se dicka e mire mund te dilte ne fund.
Nderkohe qe de facto gjerat veshtiresohen pak kur zgjedhjen jane pak te kufizuara si ne shumen qe deshiron te shpenzosh si ne produktet qe ste lene shume mundesi zgjedhjesh.
Por jeta na ka mesuar qe arti qendron mbi cdo kufizim dhe kufizimi i mundesive jo domosdoshmerisht lidhet me kufizim ne prodhim e krijimtari ndaj dhe kombinimi i meposhtem vjen mendoj une i goditur edhe pse nese do i kishit pare vec e vec jo shumekush do kish vendosur t'i vishte bashke.Ndaj vlera e ketij kombinimi qendron pikerisht tek fakti qe jep nje opsion te ri nje opsion qe s'e kishe provuar me pare dhe qe tashme te shtohet ne garderobe si mundesi.
Duket sikur sfida per te tejkaluar veten vjen edhe ne keto lloj sfidash.
Ju do e provonit?

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews