Monday, July 22, 2013

Sushi Time

Sooo...
ishte koha qe ne jete ti vesh tickun gjerave qe ende s'ke bere dhe shijuar,ndaj pse te mos e fillonim nga ato me te parrezikshmet.
Eksperienca me Sushin mesa me kane rrefyer eshte pak ekstreme mund ta dashurosh ose te mos e durosh fare dmth as te mund ta pertypesh poshte.
Ndaj ideja e darkimit me 2 kolege qe sushin e pelqejne ishte thuajse nje shtyse e mire qe dhe une ta pelqeja.
 Tani qe te kuptohemi qarte kerkesat e mia per ushqimin jane shume modeste ai duhet te plotesoje vetem nje kriter
Ta kete gatuar dikush tjeter JO UNE dhe kaq mjafton te me pelqeje.
Ne kete rast mendoj se eshte eskperience qe duhet perseritur poor ndoshta ne ndonje ambjent ku te jete gatuar me me shume dashuri :)

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews